Kristin Therapy

“Холистичен център здраве за всички” е място, където се грижат за хора, които се отнасят сериозно към своето здраве и искат да се освободят от болки в ставите, гърба и мускулите.

 

Заедно с основателката на центъра, Кристин Калоянова, изследвахме конкуренцията в областта, изучихме техния брандинг и цветова палитра… и накрая направихме един страхотен редизайн на уебсайта.

 

Създадохме основни раздели, които отразяват дейността на Кристин като рехабилитатор. Това включва ‘Избор на Програма’, ‘Полезни съвети’, ‘Календар със събития’ и система за видео обучения в сайта (подобна на Coursera).

 

Чрез системата за видео обучение, която интегрирахме, рехабилитаторът може да следи напредъка на всеки курсист, който се включва в програмата, което е ключов елемент от интеграцията. Така създадохме пространство, където здравето е приоритет, а клиентите имат удобен и персонализиран начин да се грижат за себе си.

SEO:

В изграждането на SEO стратегия бе жизнено важно да определим точните ключовите думи и тяхното търсене в Google. 

Благодарени на комплексната услуга, която предлагаме – OnPage SEO, Техническо SEO, линкбилдинг и добрите практики за SEO оптимизация за 2024г. стартирахме доброто позициониране на уебсайта.

Димо Йорданов

Мениджър

Свържете се с нас чрез Viber! Щракнете тук, за да ни изпратите съобщение и да получите бързо и лесно съдействие.

Powered by WpChatPlugins