Ние сме хората, които превръщат вашите идеи в реалност.

Мост към УСПЕХА:
Нашите основни правила

01

Обичаме това, което правим

Страстта ни към уеб дизайна и създаването на уникални дигитални преживявания ни мотивира да надхвърляме очакванията и да постигаме изключителни резултати за нашите клиенти.

02

Доверие

 Изграждаме силни и дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти, базирани на откритост, честност и надеждност. Вярваме, че доверието е основата на всяко успешно партньорство.

03

Комуникация

Нашата агенция цени двустранното общуване, осигурявайки яснота и разбирателство през всеки етап от проектите с нашите клиенти. Вярваме, че откритият и ефективен диалог е ключът към успеха.

04

Открити и лоялни

Залагаме на откритост и честност във взаимоотношенията с клиентите, като гарантираме яснота и надеждност във всеки аспект на нашата работа.

Нашия екип

Ние се събрахме за да творим заедно

Димо Йорданов

Мениджър и маркетинг специалист

Димо е основателят на Web masters, водещ мениджър и маркетинг специалист. Със своя богат опит и креативен подход, той е в основата на успеха на нашата агенция, предоставяйки иновативни решения, които помагат на бизнесите да се развиват и да се открояват в дигиталния свят.

Десислава Горанова

Графичен дизайнер

Десислава е талантлив графичен дизайнер в Web masters. С уникално чувство за естетика и опит в създаването на впечатляващи визуални концепции. Нейните креативни решения правят всяка идея реалност.

Пелагия Христова

Уеб разработчик

Пелагия е водещ уеб разработчик в Web masters. С опит и усет към детайлите, тя създава висококачествени уебсайтове, които съчетават функционалност и естетика. Нейната работа гарантира безупречно потребителско изживяване и помага на бизнесите да постигнат своите онлайн цели.

Турбо

Мениджър на развлеченията

Турбо е нашият Мениджър на развлеченията и най-очарователният член на екипа в Web masters. Той е експерт в разсейването. Неговата мисия? Да гарантира, че всички са усмихнати и заредени с добро настроение през целия ден. Когато не спи на клавиатурите ни, Турбо се грижи за нашето вдъхновение и ни напомня да си почиваме от време на време.

Онлайн успехът започва с нас.

Утвърдете своето място онлайн с Web masters – Вашият творчески партньор за уеб дизайн, маркетинг и графичен дизайн.

 

Ние сме екип от страстни професионалисти, готови да ви помогнем да развиете вашия бизнес.

 

Готови ли сте да изградите силно присъствие в онлайн и офлайн пространството?

 

Свържете се с нас днес и разберете как можем да ви помогнем да растете и да се развивате.

 

Вашият успех е нашата страст!

Телефон:

Имейл:

    Димо Йорданов

    Мениджър

    Свържете се с нас чрез Viber! Щракнете тук, за да ни изпратите съобщение и да получите бързо и лесно съдействие.

    Powered by WpChatPlugins