Coparts

Част от Lion Trans Group, Coparts  е създадена с цел да помогне на клиентите си, които купуват коли от най-големите аукциони в Съединените Американски Щати и Канада

Платформа:

OpenCart

Услуги:

Дизайн, сайт и лого

#дизайн #сайт #онлайн магазин #лого #авточастимагазин

Процесът:

Процесът на изграждане на уебсайта coparts.eu включваше няколко ключови стъпки. Първо, беше разработен основен дизайн и структура на сайта, като бяха взети предвид функционалностите и потребителското изживяване. След това беше наложена интеграция с четири бизнес сайта, от където трябваше да бъдат взети продуктовите данни. Този процес включваше разработка на механизми за автоматично обновяване на информацията, за да се осигури актуалност на продуктите на coparts.eu.

 

Относно визуалния аспект на сайта, беше извършена работа по създаване на уникални визуални икони за всяка категория от продукти. Тези икони бяха дизайнирани с цел да предоставят лесно разпознаваема и интересна визуална репрезентация на различните продуктови категории, които предлага coparts.eu.

 

Крайният резултат беше функционален и атрактивен уебсайт, обединяващ продуктовата информация от четири различни източника, интегриран с уникални визуални елементи за всяка категория, което подчертава и улеснява навигацията на потребителите.

Димо Йорданов

Мениджър

Свържете се с нас чрез Viber! Щракнете тук, за да ни изпратите съобщение и да получите бързо и лесно съдействие.

Powered by WpChatPlugins